Descobreix tots els tractaments d'estètica facial de Clínica Rubianes

Lífting facial no quirúrgic

Millorem l'aspecte general del cutis, aconseguint un rostre més saludable i jove gràcies a tècniques d'elevació dels teixits relaxats.

Eliminació de berrugues

Erradiquem les berrugues del cos a través del tall, cremat, crioteràpia, cirurgia làser, aplicació de cantaridina o de remeis naturals.

Peeling químic PRX-T33

Regenerem la pell danyada per mitjà del creixement de les cèl·lules de capes més profundes de l'epidermis o fol·licles pilosos indemnes.

Fils tensors

Ens permeten redefinir el contorn natural, rejovenint la pell i donant-li elasticitat, vitalitat i lluminositat, tot això subjectant el teixit facial.

Mesoteràpia facial

Prevenim l'envelliment de la pell, atenuant taques, arrugues i flaccidesa, revitalitzant-la a través de microinjeccions superficials.

Farciment facial i de pòmuls

Millorem l'aspecte del rostre, accentuant o emplenant els pòmuls amb infiltracions, farciments, injeccions o amb implant o trasplantament de greix.

Atenuació muscular temporal

Millorem temporalment les línies de la pell de l'entrecella, potes de gall i front, a través d'injeccions d'atenuació mínimament invasives.

Àcid hialurònic

Regenerem i reconstituïm la pell facial de manera natural, reduint notablement el seu envelliment, la pèrdua de fermesa, flaccidesa i arrugues.

Hidroxiapatita càlcica

Actuem en la zona aplicada com un efecte de lífting facial immediat i durador, gràcies a l'elevada viscositat i elasticitat del col·lagen natural.

Vols realitzar-te un dels nostres tractaments facials?

Reserva la teva primera visita gratuïta i demana pressupost

Sol·licitar 1a visita gratis

Podem ajudar-te?

Si estàs pensant en sotmetre't a un dels nostres tractaments dentals i odontològics, però tens dubtes sobre el seu procediment, el pressupost o l'estimació del temps que comportarà la solució del teu cas, no dubtis a contactar amb nosaltres. Et contactarem al més aviat possible per a resoldre qualsevol dubte que tinguis, sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.