Què és l'hidroxiapatita càlcica? 

L'hidroxiapatita càlcica és un dels tractaments més innovadors i nous en el camp de la medicina estètica per a combatre les arrugues, la flaccidesa i la pèrdua de volum, entre altres signes clars d'envelliment.

Concretament, és un estimulador de col·lagen natural que actua en la zona aplicada com un lífting facial immediat i durador, gràcies a la seva elevada viscositat i elasticitat. 

Avantatges de la hidroxiapatita càlcica

  • Aquest tractament permet recuperar el volum de la pell i corregir la flaccidesa de manera instantània. 
  • El seu procediment és senzill i ràpid, ja que estem davant un tractament que no requereix cirurgia.
  • A Clínica Rubianes treballem amb les marques i laboratoris més reconeguts del món per a aconseguir els resultats desitjats.

Els nostres especialistes en medicina estètica realitzaran un diagnòstic personalitzat sobre la teva pell i t'aconsellaran sobre el tractament de hidroxiapatita càlcica que més s'adequa a les teves necessitats.

Tractament innovador en medicina estètica

Combat els signes clars de l'envelliment

Actua com un lífting immediat i durador

Necessites més informació sobre el nostre tractament d'hidroxiapatita càlcica?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o cerques més informació sobre els nostres tractaments d'estètica facial, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.