Què és l'atenuació muscular temporal? 

L'atenuació  muscular temporal consisteix en una neurotoxina formada per un bacteri anomenat clostridium botulinum, que causa paràlisi muscular per a tractar unes certes malalties neurològiques, però també s'utilitza amb finalitats estètiques.

De fet, cada vegada es realitzen més tractaments cosmètics amb injeccions d'atenuació muscular per a millorar temporalment les línies de la pell de l'entrecella, potes de gall i front de forma mínimament invasiva.

Quan convé beneficiar-se d'aquest tractament?

L'atenuació muscular temporal pot començar a utilitzar-se a partir dels 30 anys, quan es presenten algunes arrugues accentuades durant la gesticulació natural i com a tractament de caràcter preventiu dels signes de l'envelliment. 

En persones de mitjana edat, es recomana aquest tractament per a atenuar aquelles arrugues més marcades i profundes, podent-se combinar amb altres tractaments estètics.

Abans de sotmetre't a un tractament amb atenuació muscular temporal, et recomanem que consultis amb un professional qualificat de Clínica Rubianes perquè valori el teu cas concret i t'ofereixi una solució personalitzada.

Millora les línies de la pell de l'entrecella, ulls i front

Tractament mínimament invasiu i altament segur

Prevé i atenua els signes de l'edat

Necessites més informació sobre el nostre tractament d'atenuació muscular temporal?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o cerques més informació sobre els nostres tractaments d'estètica facial, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.