Què són els fils tensors? 

Els fils tensors facials són un tractament indolor i natural mitjançant el qual es teixeix un entramat de fils molt fins per a subjectar el teixit facial. El seu material permet formar teixit de suport en produir fibroblasts i col·lagen al voltant del fil.

Quan es recomana recórrer a aquest tractament?

És recomanable recórrer als fils tensors o “fils màgics” a partir dels 35 anys, quan es comencen a notar els primers signes de flaccidesa facial, ja que permeten redefinir el contorn natural, rejovenint la pell i donant-li més elasticitat, vitalitat i lluminositat.

Se solen aplicar en galtes, papada, coll, contorn mandibular i zona peribucal, formant una espècie de lífting immediat. Es recomanen en cas de tenir pell flàccida i/o petites arrugues.

El tractament de fils tensors amb polidioxanona es realitza en sessions de màxim 30 minuts, millorant l'aspecte general de la pell tractada.

Si vols corregir aquells signes de l'edat que et resulten antiestètics i perjudiquen la pell del teu rostre, contacta amb nosaltres i t'ajudarem a decidir si aquest és el teu tractament ideal.

Tractament indolor i natural que subjecta el teixit facial

Ideal per a pal·liar els primers signes de flaccidesa facial

Rejoveneix i revitalitza la pell del rostre

Necessites més informació sobre el nostre tractament de fils tensors?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o cerques més informació sobre els nostres tractaments d'estètica facial, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.