Què és l'àcid hialurònic? 

L'àcid  hialurònic és un component que trobem de manera natural en el nostre propi cos, especialment en les articulacions, els cartílags i la pell. No obstant això, amb el pas del temps, les nostres reserves naturals d'àcid hialurònic disminueixen notablement, provocant l'envelliment de la pell, la pèrdua de fermesa (flaccidesa), l'aparició d'arrugues, etc. 

És a partir d'aquest moment d'escassetat natural, que un tractament d'àcid hialurònic és un bon aliat per a continuar assegurant l'estabilitat, hidratació i protecció de la pell.

Propietats beneficioses de l'àcid hialurònic 

La propietat regeneradora i reconstituent de l'àcid hialurònic l'ha convertit en una excel·lent tècnica utilitzada per a recuperar la fermesa del rostre, augmentar el volum i hidratació de la pell i corregir els signes d'envelliment, entre altres beneficis. 

A més, pel fet que es tracta d'un gran agent hidratant i reparador, en els últims anys s'ha convertit en un dels tractaments més efectius en medicina estètica. 

A Clínica Rubianes comptem amb metges i especialistes en l'aplicació d'àcid hialurònic per a corregir les imperfeccions del teu rostre. Consulta el teu cas amb ells perquè puguis rebre el seu consell.

Assegura l'estabilitat, hidratació i protecció de la pell

Conté propietats regeneradores i reconstituents

Un dels tractaments més efectius

Necessites més informació sobre el nostre tractament d'àcid hialurònic?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o cerques més informació sobre els nostres tractaments d'estètica facial, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.