Què és la mesoteràpia facial?

La mesoteràpia facial és el tractament d'estètica realitzat mitjançant microinjeccions superficials de vitamines, minerals i aminoàcids per a prevenir l'envelliment de la pell, atenuant les taques, les arrugues i la flaccidesa, revitalitzant així la pell de la zona tractada.

En què consisteix el tractament de mesoteràpia facial?

En sessions de menys de mitja hora, s'injecten diversos principis actius naturals, com l'àcid hialurònic i les vitamines A i C. Les substàncies emprades són correctament seleccionades en funció de cada persona i de l'estat de la seva pell, amb l'objectiu de millorar l'aspecte del rostre. 

La quantitat de sessions que es requereixen depèn de cada cas. Els resultats d'un tractament de mesoteràpia facial també depenen de cada persona, de la seva edat i del tipus de pell, però solen ser molt bons i duradors. 

Paral·lelament, es recomana seguir una dieta baixa en greixos, beure molta aigua i evitar l'alcohol i estimulants mentre es realitza el tractament de mesoteràpia facial.

Per a sotmetre's a un tractament de mesoteràpia facial és primordial posar-se en mans de professionals qualificats. A Clínica Rubianes t'atendrem de manera personalitzada perquè obtinguis els resultats desitjats.
 

Revitalització cutània mitjançant microinjeccions superficials

Sessions curtes i personalitzades

Resultats notables i duradors

Necessites més informació sobre el nostre tractament de mesoteràpia facial?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o cerques més informació sobre els nostres tractaments d'estètica facial, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.