Què és el farciment facial i de pòmuls? 

El farciment facial i de pòmuls és un tractament d'estètica que consisteix a elevar els teixits de la cara i a regenerar el volum perdut dels compartiments grassos facials a través de microinfiltracions d'àcid hialurònic a nivell profund, farciments, injeccions o amb un implant o trasplantament de greix. 

Quan sotmetre's a un farciment facial i de pòmuls?

En molts casos, l'estructura facial i dels pòmuls és determinant en la forma de la cara i en la bellesa general de cada persona. Aquesta estructura comença sent harmònica, però pot arribar a canviar amb el pas del temps, provocant la disminució i desplaçament dels teixits de la cara. 

Així doncs, l'objectiu del farciment facial i de pòmuls és retornar el volum i la posició als teixits disminuïts i desplaçats a causa de factors com l'edat o una pèrdua de pes. La solució s'aconsegueix gràcies als nostres avançats tractaments i tècniques de bellesa, que permeten millorar l'estètica facial de manera senzilla i segura, aconseguint una major harmonia en la cara i un rostre més jove, bell i desitjable. 

Si desitges millorar el teu aspecte accentuant o emplenant els pòmuls del teu rostre, consulta amb els nostres especialistes perquè estudiïn la solució òptima per a millorar l'estètica de la teva cara.

Eleva els teixits de la cara i regenera el volum perdut

Tractament senzill, segur i durador

Guanya harmonia a la cara i un rostre jove, bell i desitjable

Necessites més informació sobre el nostre tractament de farciment facial i de pòmuls?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o cerques més informació sobre els nostres tractaments d'estètica facial, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.