Què són els implants dentals? 

Els implants dentals són petits dispositius que s'insereixen en els maxil·lars inferior i superior per a afavorir la reconstrucció d'una cavitat bucal amb pocs o cap dent que es pugui restaurar. Són la solució ideal per a la pèrdua d'una o diverses dents.

En què consisteixen els implants dentals?

Consisteixen en uns cilindres de titani tractats per a garantir que es fixen a l'os creant arrels artificials. Es componen de cos de l'implant, caragol de cobertura, pilar de cicatrització i connexió protètica.

Reemplaçar dents és molt recomanable estèticament, però també per a reequilibrar l'articulació de les dents, ja que amb una dentició incompleta, el menjar i mastegar pot desestabilitzar la mossegada i causar molèsties.

Hi ha diverses marques d'implants dentals amb diferents preus, però tots s'adapten a cada pacient aconseguint que aquest aconsegueixi mastegar, parlar i somriure amb la màxima confiança. A més, poden durar tota la vida si es mantenen adequadament.

El tractament amb implants dentals consta de les següents fases:

  • Consulta i proves diagnòstiques
  • Col·locació de l'implant
  • Fixació a l'os per a poder suportar la pròtesi
  • Col·locació de la pròtesi, després d'integrar-se l'implant en l'os

A Clínica Rubianes t'assessorem perquè el teu tractament amb implants dentals sigui un èxit.

Solució ideal en cas de pèrdua de dents

Tractament estètic i reequilibrador de l'articulació dental

Per a mastegar, parlar i somriure confiadament

Necessites més informació sobre el nostre tractament d'implants dentals?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o busques més informació sobre els nostres tractaments de salut bucodental, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.