Què són les pròtesis dentals? 

Les pròtesis dentals  són dents de reemplaçament amb aspecte natural i de fixació no permanent que permeten restaurar la pèrdua completa o parcial de les dents, així com les seves funcionalitats pràctiques i estètiques.

Tipus de pròtesis dentals 

  • Completa: Pròtesi pensada per a reemplaçar la totalitat de la dentadura. Es col·loca després d'extreure les peces dentals, quan la geniva ja està curada.
  • Parcial: Pròtesi que reemplaça algunes dents. Emplena l'espai de dents que falten, unint-se a una estructura de metall connectada a les dents.

Avantatges de les pròtesis dentals a Clínica Rubianes 

  • En utilitzar les pròtesis dentals, es recuperen les funcions normals d'estètica, masticació i parla durant el dia a dia.
  • No es fixen permanentment, per la qual cosa es poden posar i treure de la boca segons necessitat. A la nit, es retiren de la boca per a netejar-les.
  • Dissenyem i construïm les pròtesis dentals a mida perquè s'adaptin a la perfecció als teixits i forma dels maxil·lars.

La pròtesi no és una solució que serveixi per a tots els pacients; a Clínica Rubianes valorem cada cas per a recomanar-te el millor tractament i et resolem qualsevol dubte que puguis tenir abans de sotmetre't als nostres tractaments de salut dental.

Restaura la pèrdua completa o parcial de les dents

Permet recuperar la funcionalitat de les dents

Reconstrucció amovible i feta a mida

Necessites més informació sobre el nostre tractament de pròtesis dentals?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o busques més informació sobre els nostres tractaments de salut bucodental, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.