Què és la periodòncia? 

La periodòncia (higiene dental) és una part de l'odontologia que s'encarrega de les malalties periodontals per acumulació de la placa bacteriana i carrall en el coll de les dents, línia de geniva i sota aquesta.

Per tant, el tractament periodontal consisteix en una correcció de la tècnica d'higiene, permetent el control de la placa bacteriana fins a eliminar els factors desencadenants d'aquesta.

Quins factors estan provocant les malalties periodontals?

  • Tabac
  • Diabetis
  • Dents tortes
  • Empastaments vells
  • Ponts mal col·locats
  • Embaràs 
  • Alguns tipus de medicaments

Malalties periodontals més habituals:

  • Gingivitis (inflamació i sagnat de la geniva que no afecta l'os) 
  • Periodontitis (destrucció de l'os que suporta la dent) 

Per a evitar les malalties periodontals es recomana una correcta higiene bucal amb una adequada utilització del raspall, fil dental o raspalls interdentals amb dentífric, col·lutori i productes antisèptics que evitin la proliferació de bacteris en la boca.

Aquestes malalties no tractades a temps poden donar lloc a pèrdua de peces dentals, per això és imprescindible un bon tractament de periodòncia.

És recomanable anar almenys una vegada a l'any al dentista a fer una revisió i una neteja bucal. Així doncs, a Clínica Rubianes ho tractem des d'un primer moment per a prevenir i curar malalties periodontals que podrien passar desapercebudes perquè no produeixen dolor. 

Corregeix la tècnica d'higiene, controlant la placa bacteriana

Elimina el risc de malaltia provocat pels seus factors

Tractament continuat: revisió i neteja bucal anual

Necessites més informació sobre el nostre servei de periodòncia?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o busques més informació sobre els nostres tractaments de salut bucodental, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.