Què és l'ortodòncia?

L'ortodòncia  realitza l'estudi, diagnòstic, prevenció i tractament en anomalies de posició, forma, relació i funció de les estructures dentomaxil·lofacials. D'aquesta manera, corregeix les dents sobresortides, irregulars o atapeïdes, buscant aconseguir una millor estètica facial en restablir l'equilibri funcional i morfològic de la boca i la cara.

No es tracta només de moure les dents, com es podria arribar a pensar, sinó que a Clínica Rubianes ens encarreguem de corregir alteracions dels maxil·lars, cara i trastorns funcionals de masticació, entre altres funcions.

Tipus d'ortodòncia, Quins mètodes oferim?

  • Tècnica fixa: s'utilitzen aparells fixos com els brackets convencionals o bandes.
  • Amovibles: es poden posar i treure de la boca quan es necessiti (en els menjars, en la higiene oral, etc.).
  • En algunes ocasions, pot requerir-se combinar tractaments d'ortodòncia amovibles i de tècnica fixa. 

Consulta el teu cas amb nosaltres per a conèixer quin tractament d'ortodòncia necessites per a corregir les alineacions irregulars i redreçar les teves dents.

Corregeix les dents excel·lents, irregulars o atapeïts

Millora l'estètica morfològica de la boca i la cara

Mètodes adaptats a cada cas concret

Necessites més informació sobre el nostre servei d'ortodòncia?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o busques més informació sobre els nostres tractaments de salut bucodental, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.