Què són els peritatges o peritacions dentals? 

El peritatge odontoestomatològic s'encarrega de valorar la importància i les repercussions dels danys bucodentals per a brindar el millor tractament en cada cas concret i fer una previsió de la quantia de la indemnització de la companyia asseguradora.

Com procedim?

D'una banda, el professional valora i tracta al pacient en qüestió per a aconseguir un tractament eficaç que derivi en les menors seqüeles possibles. D'altra banda, pot fer una previsió de la indemnització que hauria d'abonar la companyia asseguradora o les seqüeles residuals una vegada finalitzat el tractament i/o rehabilitació, així com els dies d'incapacitat laboral transitòria o permanent per a una certa ocupació.

El odontoestomatòleg assenyala principalment el tractament, pressupost, temps en què s'ha de renovar el tractament i seqüeles, en cas d'haver-les. Se sol sol·licitar els serveis de peritatges a proposta del particular, els seus representants legals, el jutge o l'entitat asseguradora, depenent de qui necessiti aquest servei.

A Clínica Rubianes som especialistes en peritatges, per la qual cosa estem capacitats per a respondre a les teves necessitats particulars i assessorar-te en tot el que necessitis perquè puguis obtenir el major benefici dels nostres serveis.

Som especialistes en peritatges

Valorem les repercussions dels danys bucodentals

T'assessorem en litigis perquè obtinguis una indemnització

Necessites més informació sobre el nostre servei de peritatges?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o busques més informació sobre els nostres tractaments de salut bucodental, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.