Què és l'Ortodòncia Invisible Invisalign?

El sistema Invisible Invisalign és una ortodòncia molt estètica reeixida a partir d'alineadors invisibles i extraïbles capaços de redreçar les dents d'una manera suau i còmoda.

En què consisteix el sistema Invisible Invisalign?

Aquest tractament d'ortodòncia s'inicia amb una visita a la clínica durant la qual un especialista examina al pacient per a prendre mesures de la boca i fer fotografies amb la finalitat de realitzar un estudi informàtic del tractament 3D virtual (ClinCheck) en què s'analitzen els moviments previstos de les dents al llarg del tractament, permetent veure el resultat final abans de començar.

El pacient valora el seu tractament, juntament amb Clínica Rubianes, abans del disseny de l'ortodòncia invisible, i cada alineador es dissenya de forma lleugerament diferent dels altres perquè les dents es moguin lentament fins a obtenir la posició desitjada.

Es fan visites continuades a l'ortodoncista perquè comprovi el desenvolupament del tractament fins que aquest es completa correctament. La durada del tractament d'ortodòncia invisible Invisalign depèn de cada cas, però generalment és d'uns 12-18 mesos.

Avantatges del sistema Invisible Invisalign

  • El sistema d'ortodòncia invisible és transparent, molt còmode i extraïble, per a poder menjar i beure quan et vingui de gust.
  • Amb l'ortodòncia invisible Invisalign de Clínica Rubianes podràs millorar la teva salut periodontal sense que ningú ho noti, ja que els alineadors no s'aprecien a simple vista.

No dubtis a consultar-nos el teu cas per a començar a traçar un pla i un pressupost per al tractament amb ortodòncia que més et correspongui.

Necessites més informació sobre el nostre servei d'ortodòncia?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o busques més informació sobre els nostres tractaments de salut bucodental, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.