Què és el sistema Damon?

Damon System és un sistema d'ortodòncia amb brackets d'autolligat passiu que permet uns bons resultats amb menys visites i sense extraccions de dents. 

L'element d'unió d'aquests brackets és una comporta o tapa dins del mateix bracket. D'aquesta manera, quan es mou la dent pel filferro, es produeix una menor fricció i es requereix menys força per a moure les peces. 

Avantatges del Damon System

  • La força dels brackets del sistema Damon és molt menor que la dels brackets tradicionals.
  • El nombre de cites és menor que amb els brackets convencionals. Per tant, el temps de tractament també es redueix.
  • S'aconsegueix alinear les dents i embellir el somriure fàcilment i per a tota la vida, sense incomoditats ni molèsties.

L'èxit del tractament Damon System depèn, en gran manera, del professional que el realitzi. Visitant la nostra clínica tindràs total garantia de satisfacció amb els resultats, ja que som especialistes certificats en aquest sistema. 

Necessites més informació sobre el nostre servei d'ortodòncia?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o busques més informació sobre els nostres tractaments de salut bucodental, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.