Què és l'odontopediatria? 

L'odontopediatria o odontologia pediàtrica és la branca de l'odontologia que s'ocupa de tractar als nounats, nens i adolescents (d'entre 1 i 12 anys) per a aconseguir una excel·lent cura oral preventiva i terapèutica. 

Problemes bucodentals més freqüents en nens i adolescents 

  • Càries dentals 
  • Afeccions dentals per traumatisme
  • Alteracions en el desenvolupament i creixement bucodental 
  • Gingivitis infantil 

A més, cal tenir en compte que altres problemes de salut tenen el seu origen en una mala higiene bucal o falta de tractament de problemes dentals.

Què recomanem per a la cura oral dels més petits? 

Suggerim una primera visita a l'odontopediatra una vegada completades les 20 peces temporals que componen la primera dentició del nen o nena, que sol ser als 3 anys d'edat. 

El odontopediatra s'encarregarà d'examinar dents, mandíbula i geniva del nen o nena per a detectar possibles problemes. Els pares o tutors, així mateix, rebran consells i informació per a una millor higiene bucal dels més petits.

És recomanable que aquestes visites es facin cada 6 mesos perquè els nostres especialistes en odontologia pediàtrica ajudin a mantenir la seva salut bucal i general juntament amb una dieta saludable, exercici i bons hàbits de somni.

L'important és que els més petits tinguin una boca sana fins arribar a l'edat adulta, i per això és molt important aconseguir la cooperació dels nens. A Clínica Rubianes tenim la màxima experiència en la cura de les dents dels nens.

Cura oral preventiva de nens i adolescents

Tracta els problemes bucodentals més freqüents

Màxima experiència en dents dels nens

Necessites més informació sobre el nostre servei d'odontopediatria?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o busques més informació sobre els nostres tractaments de salut bucodental, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.