Què són les carilles o facetes dentals? 

Les carilles dentals són una fina capa de porcellana o composite amb aparença similar al color de la dent que es fixen sobre la superfície dental per a corregir diversos aspectes antiestètics de les dents. 

El tractament amb carilles dentals que et proporcionem a Clínica Rubianes ofereix una alta durabilitat i un somriure més bonic, pràcticament sense l'eliminació de l'estructura dental. Amb nosaltres pots canviar la grandària, color, forma o posició de les teves dents fàcilment.

En quins casos recomanem recórrer a les carilles dentals?

  • Esmalt desgastat
  • Dents desiguals (en forma i grandària)
  • Separació antiestètica de les dents
  • Esquerdes o trencaments parcials 
  • Descoloració de les dents

Diferència entre les carilles de porcellana i de composite 

Les carilles de porcellana es recomanen en casos complexos i es realitzen al laboratori. Les capes de porcellana compten amb un nivell de duresa superior a l'esmalt natural i són capaços d'ajustar-se perfectament a la superfície frontal de les dents per a donar un resultat excel·lent, estable i de gran durada, solucionant aquells problemes estètics de major pes.

Les carilles de composite es recomanen en casos més senzills i es fan dins de la consulta de la clínica. Estan fetes de resina acrílica barrejada amb partícules de ceràmica i compten amb una duresa similar a les dents naturals. Són de gran durada i, en cas de fractura, són de fàcil i ràpida reparació. És un tractament més econòmic i ideal per a petites imperfeccions dentals.

Si vols corregir aquests problemes dentals que et resulten antiestètics i perjudiquen el teu somriure natural, contacta amb nosaltres i t'ajudarem a decidir quines són les millors carilles o facetes dentals per al teu cas.


 

Soluciona la grandària, forma, posició o color antiestètics

Fixació senzilla sobre la superfície dental

Tractament d'alta durabilitat amb excel·lents resultats

Necessites més informació sobre el nostre tractament de carilles o facetes dentals?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o busques més informació sobre els nostres tractaments de salut bucodental, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.