Què és l'emblanquiment o blanquejament dental? 

L'emblanquiment  dental és un tractament que consisteix a aclarir les peces dentals descolorides i tacades sense danyar la superfície de l'esmalt, aconseguint així, una aparença de dents més blanques i brillants. A Clínica Rubianes també aconseguim eliminar la majoria de taques antiestètiques produïdes per causes intrínseques, extrínseques o medicaments.  

Quins mals hàbits estan provocant la descoloració i les taques?

  • Mala higiene dental 
  • Ingesta d'aliments que contenen àcids que danyen a l'esmalt: salsa de tomàquet, curri, etc. 
  • Consum excessiu de cafè, te, vi o refrescos 
  • Consum de tabac 

Com hauria de procedir? 

  • Evita els mals hàbits per a reduir la descoloració i tacat de les dents, sobretot després d'haver-te sotmès al tractament d'emblanquiment dental.
  • És molt important realitzar aquest tractament amb experts especialitzats en emblanquiment dental, perquè per a obtenir els millors resultats sense danyar les peces dentals s'ha de fer correctament.
  • Visita la nostra clínica i valorarem quina és la tècnica de blanquejat dental que millors resultats et pot proporcionar, tenint en compte les seves característiques específiques.

Els tractaments d'emblanquiment dental són dels quals millors resultats estan donant dins de l'odontologia estètica i general, sent cada vegada més utilitzats entre les persones que coneixen la necessitat de tenir unes dents blanques per a un somriure més sa i bonic. 

Combat la descoloració i el tacat de dents

Dents més blanques i més brillants

No danya les peces dentals

Necessites més informació sobre el nostre tractament d'emblanquiment dental?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o busques més informació sobre els nostres tractaments de salut bucodental, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.