Descobreix tots els tractaments de salut dental de Clínica Rubianes

Odontologia

Cuidem de la teva salut bucal general: Realitzem endodòncies, extraccions, empastaments, reconstruccions de peces dentals...

Odontologia Estètica

Corregim imperfeccions bucodentals, millorant l'aspecte estètic del teu somriure i l'aparença del conjunt de les teves dents.

Emblanquiment / Blanquejament dental

Reduïm diversos tons el color original de les teves peces dentals per a crear una aparença de dents més blanques i brillants.

Carilles / Facetes dentals

Canviem la grandària, color, forma o posició antiestètica de les dents fàcilment a través de fines capes de porcellana o compòsit.

Ortodòncia

Estudiem, diagnostiquem, prevenim i tractem les anomalies de posició, forma, relació i funció de les estructures dentomaxil·lofacials.

Implants dentals

Afavorim la reconstrucció de la cavitat bucal, amb pocs o cap dent, amb l'objectiu de restaurar i millorar el teu somriure.

Periodòncia (higiene dental)

Corregim la tècnica d'higiene, permetent el control de la placa bacteriana fins a eliminar els seus factors desencadenants.

Pròtesis dentals

Busquem recuperar les funcions normals d'estètica, masticació i parla gràcies a les dents de reemplaçament amb aspecte natural.

Odontopediatria

Examinem dents, mandíbula i geniva dels nounats i nens fins als 12 anys en favor de la seva cura oral preventiva i terapèutica.

Peritatges

Responem a les teves necessitats particulars amb un assessorament complet perquè obtinguis el major benefici dels nostres serveis.

T'interessa algun dels nostres serveis odontològics?

Reserva la teva visita i demana pressupost

Reservar cita

Podem ajudar-te?

Si estàs pensant en sotmetre't a un dels nostres tractaments dentals i odontològics, però tens dubtes sobre el seu procediment, el pressupost o l'estimació del temps que comportarà la solució del teu cas, no dubtis a contactar amb nosaltres. Et contactarem al més aviat possible per a resoldre qualsevol dubte que tinguis, sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.