Què és el píling químic o peeling PRX-T33? 

El píling químic PRX-T33 és un tractament revitalitzant mitjançant el qual s'apliquen solucions químiques a la pell per a produir, de manera controlada, la mort del teixit i, posteriorment, la descamació i regeneració de la pell. També hi ha pílings mecànics, que es realitzen amb diversos dispositius, però la finalitat és la mateixa.

Quan recomanem realitzar-se un píling químic?

El Peeling PRX-T33 s'utilitza per a regenerar la pell danyada per mitjà del creixement de les cèl·lules de capes més profundes de l'epidermis o fol·licles pilosos indemnes. Així, s'aconsegueix una aparença més fresca, ferma i jove, reduint cicatrius, signes d'envelliment i taques típiques de l'edat. Tot això sense necessitat de recórrer ni a les agulles ni a la cirurgia. 

Per tant, és recomanable fer-se pílings per a mantenir una bona aparença de la pell, sobretot a partir de quan apareixen les imperfeccions habituals en el rostre causades per l'edat.

A Clínica Rubianes, et recomanarem el millor tractament tenint en compte les teves característiques i necessitats específiques.

Revitalitza la pell del rostre amb solucions químiques

Aplicació directa a la pell, sense agulles ni cirurgia

Aparença fresca, ferma i jove, minvant els signes de l'edat

Necessites més informació sobre el nostre tractament de peeling PRX-T33?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o cerques més informació sobre els nostres tractaments d'estètica facial, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.