Què és el lífting facial no quirúrgic? 

El lífting facial no quirúrgic és un estirament facial mínimament invasiu que es realitza a partir d'un conjunt de tècniques (vitamines, àcid hialurònic...) que no requereixen ni cirurgia ni anestèsia per a aconseguir un notable rejoveniment de la pell del rostre.

Quins beneficis aporta el lífting facial sense cirurgia?

La medicina estètica ha evolucionat, per la qual cosa ja és possible aconseguir un rostre més saludable i jove a partir de tècniques de nul·la intervenció quirúrgica. El lífting facial no quirúrgic és una d'aquestes tècniques, ja que aconsegueix elevar els teixits relaxats, a més d'eliminar les arrugues facials i millorar l'aspecte general del cutis, preservant els trets i l'aspecte natural. D'aquesta manera, proporcionem als nostres pacients diversos tractaments que simulen els efectes d'un lífting sense recórrer a la cirurgia. 

Sotmetre's a un tractament mínimament invasiu també suposa que aquest sigui pràcticament indolor i que es pugui realitzar en poc temps a canvi d'uns resultats duradors. També significa poder reprendre immediatament les activitats quotidianes sense perill, una vegada el lífting facial es dona per finalitzat.  

Si decideixes confiar en nosalres, els metges professionals especialitzats en el tractament de lífting facial no quirúrgic de Clínica Rubianes t'atendran per a millorar l'aspecte general del teu cutis.

Rostre saludable i jove, sense intervenció quirúrgica

Eleva els teixits relaxats, preservant l'aspecte natural

Tractament indolor, ràpid i durador

Necessites més informació sobre el nostre tractament de lífting facial no quirúrgic?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o cerques més informació sobre els nostres tractaments d'estètica facial, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.