Què és l'eliminació de berrugues? 

Les berrugues són petites alteracions de la pell que resulten inofensives i indolores, no obstant això, generalment són considerades com poc estètiques. El tractament d'eliminació  de berrugues s'encarrega precisament d'erradicar aquestes petites formacions cutànies que solen aparèixer en diferents llocs del cos. 

Cal tenir en compte que, encara que les berrugues no solen ser perilloses en la majoria de casos, poden ser contagioses entre persones o fins i tot en la mateixa persona, ja que són provocades pel virus del papil·loma humà. D'aquesta manera, podria ser convenient plantejar-se la seva eliminació. 

Tipus de tractaments per a l'eliminació de berrugues  

Hi ha diversos tractaments que ajuden a l'eliminació de les berrugues molestes i antiestètiques. A Clínica Rubianes, oferim els següents:

  • Cirurgia: Consisteix a tallar la berruga amb un bisturí elèctric. 
  • Crioterapia: Es congela i descongela la berruga amb nitrogen líquid.  
  • Cirurgia làser: Es crema o cauteriza la berruga, fins que cau. 
  • Aplicació de cantaridina: Embenat de la berruga amb un component químic durant un dia, aproximadament, temps en què s'asseca i es retira.
  • Ús de productes estètics i remeis naturals per a l'eliminació de berrugues. 

A Clínica Rubianes som especialistes en l'eliminació eficaç de berrugues. Un professional mèdic t'atendrà, estudiarà el teu cas concret i valorarà quin és el tractament que rebràs, responent a qualsevol inquietud que puguis tenir.

Erradicació de les berrugues de qualsevol lloc del cos

Recuperació de l'estètica de la pell

Múltiples tractaments d'eliminació de berrugues

Necessites més informació sobre el nostre tractament d'eliminació de berrugues?

Resol tots els teus dubtes en un sol clic

Sol·licitar informació

Contacta amb nosaltres, et guiarem!

Si vols explicar-nos el teu cas concret o cerques més informació sobre els nostres tractaments d'estètica facial, som aquí per a guiar-te. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a aconsellar-te i informar-te, al més aviat possible i sense cap compromís.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.