Tractaments facials a Lleida per a pells seques

Tractaments facials a Lleida per a pells seques

dimecres, 19 d'abril 2023

Estètica facial

La pell seca a la cara és una preocupació comuna per a moltes persones, especialment quan el clima és fred o sec. A més de ser incòmoda i de vegades dolorosa, la pell seca també pot ser difícil de tractar i pot empitjorar amb el temps si no s'aborda adequadament. Afortunadament, hi ha molts tractaments d'estètica facial disponibles que poden ajudar a combatre la pell seca i deshidratada, des d'hidratacions profundes amb àcid hialurònic fins a exfoliacions suaus.

A continuació, explorem les causes de la pell seca a la cara, els tractaments d'estètica facial més efectius per combatre-la i alguns consells per mantenir la pell hidratada i saludable després d'un tractament facial. Si estàs batallant contra la pell seca a la cara, segueix llegint per obtenir més informació sobre com pots millorar l'aparença i la salut de la teva pell.

A què es deu la pell seca de la cara?

Hi ha diverses causes que poden provocar la sequedat a la pell de la cara. A continuació, t'esmentem algunes de les més freqüents:

 • Clima fred i aire sec: El clima fred i l'aire sec estan entre les principals causes de la pell seca i escamosa, ja que quan la humitat a l'aire és baixa, la capacitat de la pell per retenir la humitat es veu afectada.
 • Envelliment: Amb l'envelliment, la pell es torna més fina i produeix menys olis naturals necessaris per mantenir la hidratació de la pell, fet que provoca sequedat.
 • Neteja excessiva: Una neteja excessiva de la pell o l'ús de netejadors facials agressius poden eliminar els olis naturals de la pell del rostre, deixant-la seca i sense hidratació.
 • Aigua calenta: Netejar la cara amb aigua molt calenta també deshidrata la pell, ressecant-la. Per això, quan es té la pell seca, es recomana fer servir aigua tèbia o aigua micel·lar hidratant.
 • Exposició al sol: L'exposició continuada al sol amb poca o incorrecta protecció solar deshidrata la pell i provoca sequedat.
 • Malalties de la pell: Un dels símptomes de les malalties cutànies, com l'èczema, la psoriasi o la dermatitis, sol ser la sequedat de la pell.
 • Estrès i ansietat: L'ansietat i l'estrès també provoquen respostes inflamatòries al cos, fet que pot desencadenar la pell seca i deshidratada, en alguns casos.

Què és el millor per a la pell seca? Tractaments per combatre una cara seca i deshidratada

Quan es tracta de la pell seca, és important prendre mesures per restaurar la hidratació i la salut de la pell. Els tractaments estètics d'hidratació facial que ofereixen les clíniques d'estètica són grans aliats perquè no són invasius i els resultats són molt efectius. Alhora, hi ha altres productes naturals que poden complementar molt bé la cura del cutis.

Tractaments d'estètica facial a Lleida amb efectes immediats per solucionar la sequedat a la pell del rostre

1. Hidratació profunda amb àcid hialurònic
Els tractaments amb àcid hialurònic són l'opció més popular i efectiva per tractar la pell seca. Aquest tractament implica l'aplicació dèrmica d'àcid hialurònic, que és una substància natural que ajuda a retenir la humitat a la pell i augmentar la hidratació. A la nostra clínica d'estètica facial a Lleida oferim aquest tipus de tractament facial per assegurar l'estabilitat, la hidratació i la protecció de la pell del rostre gràcies a la propietat regeneradora i reconstituent de l'àcid hialurònic.

2. Mesoteràpia facial
El tractament de mesoteràpia facial consisteix en l'aplicació de microinjeccions superficials de substàncies nutritives i revitalitzants directament a la pell per millorar la seva hidratació, nutrició i elasticitat. Algunes de les substàncies que s'utilitzen inclouen vitamines, minerals i aminoàcids, que poden ajudar a restaurar la hidratació natural de la pell, millorar-ne la textura i reduir les línies fines i les arrugues.

3. Peeling químic
El peeling químic també pot ser adequat per tractar alguns casos de pell seca del rostre. Aquest tractament no invasiu i indolor utilitza una solució química que s'aplica directament sobre la pell per estimular la regeneració cel·lular de la pell danyada i millorar-ne la hidratació i la lluminositat.

La solució química utilitzada conté àcid tricloroacètic (TCA) i H2O2 (aigua oxigenada), que ajuden a millorar l'aparença de la pell seca en estimular la producció de col·lagen i elastina i augmentar la hidratació natural de la pell.

Altres productes i remeis naturals per cuidar el teu cutis a casa

A més dels tractaments facials amb efecte immediat, hi ha altres alternatives naturals i complementàries per a la cura de la pell que pots provar a casa. Aquestes són algunes de les més efectives:

 • Olis naturals: Olis com l'oli d'oliva, oli de coco, oli d'argan, oli de jojoba i oli de rosa mosqueta són excel·lents hidratants que reparen, protegeixen i humecten la pell del rostre, combatent la sequedat de la pell.
 • Aloe vera: És un excel·lent remei natural per a les pells seques i deshidratades. Té propietats suavitzants, antioxidants, antiinflamatòries i cicatritzants.
 • Mel: La mel és un humectant natural amb propietats hidratants, antibacterianes, antioxidants i exfoliants suaus. Ajuda a hidratar el cutis i protegir-lo, mantenint-lo suau i saludable.
 • Mascaretes naturals: La combinació de puré de patata i iogurt natural sense sucre, per exemple, és una excel·lent opció de mascareta per hidratar i nodrir la pell a causa dels alts nivells de minerals, vitamines i aigua presents a la patata.

7 consells per mantenir la pell hidratada després d'un tractament facial a la nostra clínica estètica a Lleida

Després d'un tractament facial a una clínica d'estètica facial, és important seguir cuidant la pell per mantenir-la hidratada i maximitzar els resultats del tractament. Podem donar-te alguns consells per mantenir la pell hidratada després d'un tractament facial:

 1. Beu suficient aigua: L'aigua és essencial per mantenir la pell hidratada, de manera que és important beure suficient aigua cada dia. 
 2. Utilitza productes hidratants: Fes servir cremes per a la pell seca i locions hidratants que siguin adequats per al teu tipus de pell i que hagin estat recomanats pel teu professional de l'estètica.
 3. Evita productes irritants: Evita l'ús de productes que puguin irritar o ressecar la pell, com els productes amb alcohol, fragàncies fortes i netejadors abrasius.
 4. Protegeix la pell del sol: Fes servir un protector solar durant els mesos calorosos per protegir la pell del sol i prevenir la deshidratació.
 5. Evita els banys o dutxes molt calentes: Les dutxes o banys molt calents poden eliminar els olis naturals de la pell i provocar deshidratació.
 6. Fes servir un humidificador: Si vius en un ambient sec o amb aire condicionat, un humidificador pot ajudar a mantenir la pell hidratada.
 7. Evita fregar la pell amb força: Després d'un tractament facial, és important evitar fregar la pell amb força en netejar o assecar la cara, ja que això pot provocar irritació.
   

Apostant pels tractaments adequats, seguint els nostres consells i mantenint una rutina adequada de cura de la pell, podràs mantenir la pell hidratada i lluir una pell radiant i saludable. Si t’interessa algun dels nostres tractaments estètics, pots reservar la teva primera visita gratuïtaClínica Rubianes. Resoldrem tots els teus dubtes i t’indicarem quin tractament facial és l'indicat per al teu cas concret. Una pell hidratada és una pell sana, dóna't el que necessites!

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.