Tendències d'estètica facial a Lleida per a estiu 2022

Tendències d'estètica facial a Lleida per a estiu 2022

dijous, 7 de juliol 2022

Actualitat Clínica Rubianes Estètica facial

L'estiu s'acosta i amb ell la platja, les vacances i alguna festa en la qual calgui posar la nostra millor cara. És aquí on la Clínica Rubianes d'estètica facial a Lleida té molt a dir i, per descomptat, ajudar. Les tendències d'estètica facial de 2022 tenen l'estiu com el seu màxim exponent. En aquest article, repassarem alguns dels tractaments que estaran en voga per a reafirmar, rejovenir i renovar el rostre de manera eficaç.

 

Tractaments facials per a l'estiu

Hi ha múltiples tractaments que poden fer que el rostre es vegi clarament rejovenit, reafirmat i, sobretot, renovat. Aquí, portem una selecció d'alguns que en Clínica Rubianes podem aplicar.
 

Farciment facial i de pòmuls

El farciment facial i de pòmuls és molt demandat en l'actualitat, en oferir bons resultats sense necessitat de passar per una cirurgia. Per tant, es tracta de diferents procediments amb poc risc, no invasius i amb pocs efectes secundaris. L'objectiu dels farciments facials és rejuevenecer i revitalitzar la pell, eliminant uns certs solcs pronunciats i arrugues, i reposant volums del rostre per a ressaltar pòmuls o galtes.

Per a la seva aplicació correcta, s'usa àcid hialurònic i polilàctic, hidroxiapatita càlcica, fils de policaprolactona i col·lagen. Tot això, amb anestèsia local. Amb aquests procediments s'aconsegueix emplenar els teixits facials i acabar amb la sensació de flaccidesa i poca fermesa de la cara.


Mesoteràpia facial

La mesoteràpia facial és un tractament molt eficaç per a revitalitzar i hidratar la pell. El procediment empra vitamines, àcid hialurònic, oligoelements i aminoàcids injectats en la part més superficial de la pell. Aquests elements actuen sobre les línies de tensió i les arrugues de l'escot, el coll i la cara, aconseguint tibar la pell. És indolor i 100% segur.

Aquesta intervenció té múltiples beneficis a més de la revitalització i hidratació: atorga lluminositat i frescor; ajuda al col·lagen i l'elastina; activa la microcirculació sanguínia; millora pigmentacions i taques de la pell, etc.

 

Eliminació de berrugues

Hi ha diverses maneres d'eliminació de berrugues de la pell. El tractament dependrà del tipus i del lloc on estigui la berruga, entre altres aspectes. Això sí, qualsevol que sigui el procediment, ha de realitzar-se amb professionals per a evitar problemes majors. El benefici és l'eliminació d'aquest embalum amb tècniques senzilles i ràpides.

Entre els tractaments per a això estan:

 • Crioteràpia: consisteix a usar sobre la berruga nitrogen líquid perquè aquesta es congeli i poder retirar-la.
 • Cantaridina: l'aplicació d'aquest químic ve seguida d'una bena en la zona. En assecar-se, es retirarà.
 • Cirurgia: en casos greus, el mètode ideal és la cirurgia. Es talla la berruga amb un bisturí i sol quedar una petita cicatriu.
 • Làser: amb aquest, es cauteritza o crema aquesta protuberància. Pot generar algunes molèsties.

 

Lifting facial no quirúrgic

Es tracta d'un estirament fàcil sense cirurgia, és a dir, molt poc invasiu. L'objectiu es rejoveneixi la pell eliminant les arrugues i línies fines. Al no ser invasiva, tampoc requerirà anestèsia. Entre els beneficis que tindrà, estan:

 • Dura uns minuts i no es necessita molt temps de recuperació. L'atenció posterior és mínima comparada amb un mètode quirúrgic.
 • El cost és menor que altres procediments quirúrgics.
 • És recomanable tant per a persones de més edat, com per a persones entre 30 i 40 anys.

 

Àcid hialurònic

L'àcid hialurònic es troba de manera natural en el nostre cos. Té grans beneficis en el nostre organisme. Per això, un dels tractaments més utilitzats per a reafirmar i rejovenir la pell és l'aplicació d'aquest àcid, el qual té efectes hidratants i suavitza la dermis, reduint la pèrdua d'aigua.

Un dels avantatges més importants d'aquest procediment és la senzillesa en la seva aplicació, aconseguir un aspecte de naturalitat en el rostre, i la incorporació àgil a la vida quotidiana; és a dir, no implica una gran cura ni recuperació, gràcies a la seva naturalesa d'escassa invasió.

 

Fils tensors

Els fils tensors ajuden a la pell despenjada a causa de l'edat. És un dels tractaments antiedat més demandats. S'introdueixen en la pell mitjançant una agulla molt fina que col·loca el fil dins. Quan aquest ja està inserit, es retira l'agulla i es deixa el fil en la posició que es desitja. No sempre s'introdueix el mateix nombre de brins. El normal és entre 6 i 15 fils.

Entre els beneficis d'aquest procediment estètic, estan un efecte lífting sense cirurgia, resultats més duradors que altres tractaments i la recuperació de l'òvul facial sense guanyar volum.

 

Com triar una clínica estètica

Triar una clínica estètica és molt important per a la salut. Entre altres factors, cal contemplar l'experiència, la qualitat dels tractaments i, per descomptat, les referències. Altres consells per a triar correctament poden ser:

 • Certificats: és essencial que tingui els certificats corresponents.
 • Especialistes: ha de comptar amb especialistes capacitats per als tractaments que ofereix.
 • Buscar informació: revisar la seva pàgina, visitar el lloc, llegir opinions, etc.
 • Informació sobre els equips que té: que siguin de bona qualitat, innovadors i amb l'aplicació de les millors tècniques.
 • Treure alguna cita prèvia per a conèixer a l'especialista.

 

5 preguntes freqüents sobre les clíniques estètiques i els seus tractaments

Moltes són les preguntes que poden originar-se quan s'està buscant atenció en una clínica estètica. Entre aquestes, s'esmenten cinc:

 • Per a quina mena de persones poden aplicar-se els tractaments? Persones sanes, sense insuficiències hepàtiques, hipertensió o restriccions pulmonars, sense malalties controlades i preferiblement sans.
 • Hi ha límits d'edat per a sotmetre's a aquests tractaments? No hi ha un límit superior, encara que sí inferior, perquè segons la legislació abans dels 16 anys es requereix consentiment patern.
 • Quins beneficis té la medicina estètica? Millora la imatge i autoestima, a més de canviar la vida de molts pacients a escala psicològic.
 • On és millor realitzar-se un tractament estètic? En les clíniques especialitzades, amb experiència, coneixements i experts.
 • Tenen riscos els tractaments estètics? Són mínims, especialment els no invasius. Pot haver-hi algun efecte secundari, però és molt rar.


Si busques un tractament d'estètica facial a Lleida per a aquest estiu, en la Clínica Rubianes tens la solució. Reserva la teva primera cita gratis per a realitzar un diagnòstic de quin procediment és millor: fils tensors, àcid hialurònic, mesoteràpia i farcit facial o lífting no quirúrgic poden ser opcions perfectes depenent del que el teu cos requereixi. Coneix-nos!

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.