Lifting Facial sense cirugia a Lleida, l'opció per rejovenir

Lifting Facial sense cirugia a Lleida, l'opció per rejovenir

divendres, 2 de setembre 2022

Estètica facial Lifting facial

El lífting facial sense cirurgia a Lleida és un dels tractaments de cirurgia estètica més populars, ja que s'obtenen excel·lents resultats encara sense haver de sotmetre's al bisturí. Per això, es considera un tractament no invasiu, però que aconsegueix els mateixos efectes d'una cirurgia tradicional. Si ets de les persones que no volen sotmetre's a una operació tradicional, el lífting facial sense cirurgia és una de les millors opcions.

Què és el lífting facial sense cirurgia?

Des de la nostra estètica facial a Lleida volem explicar-te que es tracta d´un estirament facial no quirúrgic, que té com a objectiu millorar l'aparença de la pell, eliminar arrugues i línies d´expressió, així com reduir la flacciditat, aportar volum, donar lluminositat, marcar el oval facial, entre altres beneficis. El resultat és un rostre més jove d'aparença, que millora l'elasticitat i recupera el volum que es perd amb l'edat.

Aquest tractament requereix un estudi previ i personalitzat perquè s'adapti a les necessitats de cada pacient. És un tractament versàtil, que es pot aplicar a diferents zones de la cara.

  • Serveix per reduir les potes de gall al voltant dels ulls.
  • Ajuda a elevar les galtes i recuperar la fermesa d'aquesta zona.
  • Aixeca l'arc de les celles per donar més lluminositat a la zona dels ulls.
  • Estreta i eleva el nas per donar-li un aspecte més estilitzat.
  • Defineix i perfila la mandíbula.
  • Perfila i estreta l'aspecte del mentó.
  • Millora laspecte del coll.

 

A més, també es pot aplicar a altres zones com les mans, peus, braços cames i glutis, per reafirmar i rejovenir la pell, evitant la flacciditat i les arrugues.

 

Com es fa el tractament?

Hi ha diverses tècniques que s'apliquen a la nostra clínica estètica a Lleida per aconseguir l'efecte lífting facial sense cirurgia. La tècnica varia en funció del producte que es faci servir encara que, majoritàriament, s'apliquen mitjançant agulles molt fines. Aquests poden ser productes tensors o farciments. Altres tractaments s'apliquen utilitzant la tecnologia d'ultrasons o radiofreqüència, així com els fils tensors. Cadascun d'aquests tractaments d'estètica facial compleix funcions diferents i s'aplica depenent del problema que es vulgui corregir.

Productes tensors
Estan dissenyats per tensar la pell de la part mitjana i inferior de la cara. Aquests productes estimulen la producció de col·lagen per produir un efecte lífting localitzat. Un exemple de productes tensors és la hidroxiapatita de policaprolactona.

Fils tensors
Tot i que compleixen una funció similar, els fils tensors tenen diferències amb els productes tensors. Es caracteritzen per la seva acció tensora i per contribuir a millorar la flacciditat, donant més fermesa a la cara. Es tracta d'un procediment simple, al voltant de 30 minuts de durada i només amb anestèsia local. La quantitat de fils tensors que cal col·locar dependrà de cada pacient i els seus efectes poden durar entre 2 i 3 anys.

Àcid hialurònic
És un producte capaç de reposar el volum perdut pels efectes del pas del temps. Especialment, s'aplica a zones com els pòmuls o altres en les quals sigui notòria la pèrdua d'aquest volum.

Ultrasons
És un altre mètode eficaç per produir el desitjat efecte lífting. Gràcies a la seva aplicació, atenuem les arrugues a la cara i l'escot. També, elevem la pell del mentó, el celler i el coll. Gràcies a aquesta tècnica, s'estimula la producció de col·lagen i elastina. A més a més, la seva aplicació és molt precisa i els resultats es poden apreciar durant 1 any.

Radiofreqüència
Aquest tractament escalfa el col·lagen que s'ubica a les capes més profundes de la pell, amb la qual cosa estimula la producció de noves cèl·lules i teixits. Així, s'aconsegueix una aparença més fresca i disminueixen les línies d'expressió. El tractament dura només 15 minuts i els seus efectes es poden veure al llarg de 2 anys.

 

Beneficis del lífting facial sense cirurgia

Els tractaments de rejoveniment facial sense cirurgia a Lleida tenen molts avantatges. Una de les principals és que la seva aplicació és ràpida i indolora. Gairebé tots aquests procediments només prenen alguns minuts i, majoritàriament, no requereixen períodes de recuperació.

Pel que fa a les cures després de l'aplicació dels tractaments, són mínimes. Gràcies a això, ens podem reincorporar a les nostres activitats quotidianes immediatament. Un altre dels avantatges és que els tractaments són imperceptibles al tacte ia la vista. Poden ser aplicats per a pacients entre 40 i 60 anys, tant homes com dones.

 

I després del lífting?

Com hem comentat, en tractar-se d'un tractament lífting sense cirurgia, les cures després de l'aplicació solen ser mínimes. Podràs sentir una mica de inflor a la zona durant els primers dies. Per contrarestar-la, pots aplicar gel per baixar la inflamació, així com prendre medicaments antiinflamatoris.

Alguns tipus extres consisteixen a no exposar-se al sol durant les primeres hores i cuidar la pell amb l'ús de productes com cremes efecte lífting i protector solar.

En síntesi, l'aplicació de tractaments de lífting facial sense cirurgia a Lleida són una manera d'evitar passar pel quiròfan, però aconseguint els mateixos resultats. A més, el període de recuperació és inferior, de manera que també disminueixen les molèsties. D'altra banda, el cost és molt més baix i els riscos associats són mínims.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.