Els 10 errors més comuns a l'estètica facial

Els 10 errors més comuns a l'estètica facial

dijous, 6 d'octubre 2022

Estètica facial

Construir una rutina eficaç és fonamental per preservar o recuperar la bellesa de la pell. De vegades, algun pas es fa de forma poc curosa, cosa que a la llarga podria perjudicar-te. Cal que cadascun dels passos de la cura facial s'ajusti al teu tipus de pell, al clima on vius ia la teva edat. Aquestes són algunes de les equivocacions més comunes:

No hidrateu amb la freqüència necessària. La millor solució per a aquest problema és incloure un producte hidratant de gran qualitat a la teva rutina diària. Has de fer-lo servir cada vegada que sigui necessari, segons el teu tipus de pell. Beure la quantitat d'aigua suficient també és essencial, i recorda que la demanda augmenta quan t'exercites o fa calor.

La manca de constància en l'ús dalguns productes fa que perdin la seva efectivitat. El dany solar és acumulatiu i has de preservar la pell durant totes les estacions de l'any. Fes servir un bon protector solar, que s'adapti al teu fototipus. Alguns productes, com els sèrums o les cremes desincrustants, necessiten certa perseverança perquè puguis veure'n els resultats.

Obviar la neteja diària. Això és particularment important si fas servir maquillatge amb freqüència, t'exposes contínuament a la pol·lució o quan la pell és greixosa. Són situacions en què has de cuidar encara més la cara, per evitar l'obstrucció dels porus.

Barrejar diversos productes químicament incompatibles. Per exemple, utilitzar peròxid de benzoil al costat de la vitamina C, o retinol amb àcid glicòlic. De vegades, es pot alterar el pH de cadascú, neutralitzar-se mútuament els seus efectes o, per contra, potenciar-se, cosa que podria ocasionar irritacions o taques.

Exfoliar excessivament, o no fer-ho mai. L'exfoliació aprofita la propietat natural de la pell per renovar-se. És un procediment que ajuda a rejovenir l'epidermis i eliminar imperfeccions, per la qual cosa cal fer-la cada 7 a 10 dies. L'excés, quan es realitza amb més freqüència, et pot causar sequedat, tibantor i envermelliment facial.

No dedicar cures al coll i a l'escot. Aquestes zones tenen necessitats especials que han de figurar a la teva rutina. Recorda prevenir la flacciditat al primer i el dany solar al segon, perquè és una zona molt exposada.

Utilitzar la tovallola destinada a la cara en altres àrees. Aquesta ha d'estar confeccionat amb una tela molt suau, absorbent i que s'assequi amb rapidesa. Usar-la per assecar les mans pot fer que es contamini.

Escollir productes inadequats per al tipus de pell. Defineix clarament quin és el teu tipus de pell amb un professional de la cosmetologia; per exemple, els productes per a pells greixoses poden ser perjudicials si el teu cutis és sec, i viceversa.

Emprar els mateixos tractaments facials durant tot l'any. Cada estació té les seves particularitats i has d'adaptar les cures quan t'exposis al vent, el fred, la humitat o el sol.

Consumir una alimentació poc saludable. L'abundància de fruites i vegetals frescos és fonamental perquè la dieta sigui equilibrada. Prescindeix dels greixos, la sal o els sucres en excés.

A la nostra clínica estètica de Lleida afegim sempre una recomanació addicional, que és molt important quan hi ha problemes dermatològics. L'acne, el dany solar o la rosàcia són casos en què és essencial acudir a consulta amb un especialista perquè prescrigui els tractaments adequats.

Recomanacions addicionals de la Clínica Estética a Lleida

En conclusió, hi ha moltes recomanacions que et podem fer per aportar un plus a la teva pell. Saber quan i com fer-les servir tindrà la seva recompensa, perquè gràcies a elles conservaràs una aparença juvenil i lluminosa durant molts anys. En aquest sentit, alguns tractaments d'estètica facial són molt eficaços, com els que veureu tot seguit:

Els fils tensors són ideals per a aquells que s'aproximen a la quarta dècada de la vida. És un procediment que estimula la producció natural de col·lagen, una substància que dóna estructura als teixits i que minva amb l'edat. Mitjançant la inserció de fils de polidioxanona, summament fins i reabsorbibles, es forma una xarxa que eleva la pell del coll, la mandíbula, les galtes i la zona peribucal.

La mesoteràpia facial és un tractament preventiu en què utilitzem microinjeccions superficials per administrar determinats components. Evita l'envelliment i atenua les taques o les arrugues, mentre brinda una vitalitat renovada. La combinació de principis actius és determinada per les necessitats individuals de cada pacient. Els efectes són immediats, excel·lents i, a més, duradors.

El lífting és un dels tractaments facials més efectius per combatre la flacciditat, estilitzar les faccions i eliminar les arrugues del rostre o del coll. Un dels seus avantatges és que manté intacta l'expressió natural, ja que no en modifica les faccions. Es basa en l'aplicació de productes tensors o de farciments facials, mitjançant agulles finíssimes.

L'àcid hialurònic. Aquesta substància es troba en molts teixits de manera natural, però amb el temps la seva producció disminueix. En estètica facial la utilitzem per emplenar les arrugues, eliminar la depressió de les ulleres i perfilar el contorn dels llavis. Després de la seva administració, millora l'estructura de la pell i augmenta la seva hidratació perquè aquesta molècula reté 1000 vegades el seu pes en aigua.

Els especialistes que treballem a la Clínica Rubianes ens esmerem a atendre els nostres clients d'una manera personalitzada. Sabem que cada pacient és diferent, únic, i que les seves necessitats també ho són.

A Clínica Rubianes utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les galetes, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.